Hælsmerter hos børn

Har du et barn som klager over smerter i hælen især efter sport eller en lang aktiv dag i skolen?
Hælsmerter hos børn rammer ofte i alderen 6-15 år. Det er især børn som vokser meget som oplever disse smerter. Med et speciallavet indlæg, som er lavet til barnets fod, kan smerten afhjælpes hurtigt og effektivt.

Hvorfor opstår smerten?
Apophysitis calcanei også kendt som Severs syndrom opstår ved Apofysen bag på hælen. Den er blød indtil, at man stopper med, at vokse ved 14-15 års alderen. Når børn går igennem en stor vækstperiode, kan knogler og sener have svært ved at følge med. Der sker derfor et stort træk i achillessenen som kan give inflammation og store smerter ved apofysen.

Har dit barn svært ved at være med til sport?
Mange forældre oplever deres børn kommer hjem og klager over smerter i hælen. Nogle har endda så ondt, at de ikke kan være med til idræt eller melder fra til f.eks. fodboldkampe og andet sport. Dette holder børnene udenfor det fællesskab, som de kender til, i deres dagligdag. Mange forældre kalder det ”bare” vokseværk, men ved ikke, at smerten kan afhjælpes med et par indlæg. Jeg kan med en kort undersøgelse vurdere om et indlæg vil kunne hjælpe netop dit barn, så det igen kan være med til deres sport.

Trænger du til indlæg til dine sko?

Lad mig ringe dig op til en uforpligtende samtale om et par såler kunne hjælpe dig

X